Wi växer!

Wi växer!

with Inga kommentarer

Wi landskap är ett stockholmsbaserat landskapsarkitektkontor som arbetar med utredningar, gestaltning och projektering. Wi brinner för den gröna utemiljön, att skapa platser för både människor och djur, platser för möten, aktivitet och rörelse såväl som lugna och stämningsfulla vilopauser. Vi jobbar med fantasifull utemiljö för barn och unga, med bevarande och utveckling av värdefulla kulturmiljöer, med bostadsgårdar, kommersiella fastigheter, handel och kontor.

Som du hör så varierar våra projekt en hel del och så vill vi ha det.  Hos oss är arbete alltid omväxlande och vi trivs tillsammans och i vårt lilla hus vid Djurgårdsbron.

Du är en driven landskapsarkitekt som hanterar såväl gestaltning som projektering då vi vanligtvis följer våra projekt från första skiss till bygghandling. Du ska tidigare haft en handläggande roll och du tycker om att ta ansvar för dina projekt, att driva dem framåt och du behärskar svenska i tal och skrift. Vi jobbar mest i AutoCAD och Adobeprogrammen men även i Revit med 3D-projektering så har du erfarenhet av det är det ett plus.

Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt till info@wilandskap.se

Vid frågor kontakta vår kontorschef Sofia Sjödin, tel 073 981 90 55.

Wi ser fram emot att höra ifrån dig!