Wi landskap är ett litet kontor som tar sig an stora och komplexa uppdrag. Vi jobbar brett och varierat mot kommuner, statliga verk och privata byggaktörer. Vanligtvis följer vi våra uppdrag från första skiss fram till färdiga bygghandlingar. Då vi har specialkompetens inom park- och trädgårdshistoria arbetar vi ofta med kulturhistoriskt värdefulla miljöer.

Vi söker nu en handläggande och en uppdragsansvarig landskapsarkitekt med minst 3 respektive 5 års erfarenhet. Du gillar omväxling och har erfarenhet av såväl gestaltning som projektering. Du ska vara van att arbeta i CAD och Adobe-programmen och erfarenhet av Revit är meriterande. Du ska kunna tala och skriva god svenska.

Du gillar att arbeta i grupp och att utbyta idéer, kunskap och erfarenhet med dina kollegor. Du ska också kunna arbeta självständigt och driva dina projekt framåt. Vårt kontor är i en charmig trädgårdsmästar-bostad vid Djurgårdsbron. Vi ses på kontoret tre dagar i veckan och erbjuder hemarbete två dagar i veckan om man så önskar.

Välkommen med din ansökan senast 19 april till info@wilandskap.se.

Vid frågor kontakta vår kontorschef Sofia Sjödin, tel 073 981 90 55

Wi ser fram emot att höra ifrån dig!